0

Action Henk – Xbox 360

Action Henk Xbox 360

Run, springen en butt-dia in de glorieuze wereld vol met Henk actie speelgoed! Word een meester van momentum en tarten natuurkunde als je race tegen een bende haveloze action figures jaren ’90 tot eens en voor altijd bewijzen dat de actie Henk is de snelste van allemaal!
Henk actie is een spel over een figuur probeert te herbeleven zijn heroïsch verleden. Henk gebruikt om de snelste van allemaal in de jaren ’80 en ’90, maar vandaag de dag is er niet veel van zijn oude glorie. Hij wordt uitgedaagd door zijn rivaal Dr Antony, en is erop uit om te bewijzen dat hij heeft nog steeds wat nodig is om de snelste te zijn.
Henk actie is een high-speed platform spel waarin de speler door middel van de korte levels zo snel moet worden uitgevoerd mogelijk. De gameplay is alles over het behoud van momentum. Configuratie is zeer eenvoudig, maar er zijn veel subtiele trucs die kunnen worden toegepast op die kostbare seconden scheren.
Om dit te vergemakkelijken, elke stap in het spel is gebaseerd op de natuurkunde, en elke speler ingang heeft te maken met het beheer van de acceleratie en wrijving. Dit betekent dat er geen snelheid of maximale snelheid ingeprogrammeerd, is het uitoefenen van kracht. Bijgevolg wordt de sprong ook gedaan door het toevoegen van kracht, in plaats van het instellen van een snelheid de hand.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden

Klik hier om commentaar te geven

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *