0

Below – Xbox 360

Below Xbox 360

Het is de laatste titel van Capybara Games, de studio die verantwoordelijk is voor de wil van Might and Magic Ontwikkeling: Clash of Heroes, Superbrothers Sword and Sorcery EP, en de nieuwste Super Time Force

Hier is een verkenning survival game met. een prachtige top-down stijl die de held van het spel maakt kijken absoluut klein. De wereld neemt over het scherm, terwijl uw browser is slechts een bewegende stip in het donker. Dit prachtige spel benadrukt de kwetsbaarheid van je held, overschaduwd door rotsformaties, door vijanden nagestreefd en verbaasd door de vreemde architectuur.

Met donkere tinten, slim en schaduwen dat u slechts een klein deel van de wereld Capybara kan zien accentueert het gevoel van schaal meer.

Hieronder is minimalistisch in termen van de plot ook. Alles wat je weet is dat je een ontdekkingsreiziger die ondergrondse grotten moeten onderzoeken, maar je weet niet waarom of wat je nodig hebt in deze onbekende kerker. Je moet ook een deur in te voeren in een ongebruikelijke de bergen zitten op een eiland net zo vreemd.

Net als bij andere survival games als niet verhongeren, u op zoek bent naar beneden permadeath. Zodra je in het spel sterft, zal je de verkenner altijd kwijt en moeten ipv beginnen met een geheel nieuw personage. Nou, het lijkt erop dat je wagen in de grotten een paar jaar later, bent u in staat om elke nonperishable buit te verzamelen het lichaam van je vorige auto kom je over het zal zijn.

De dood kan snel hieronder te komen. Een flick van een vijand kan ertoe leiden dat u om te beginnen bloeden, die, als je niet snel rekken met gips of iets eten om het bloeden te stoppen en te regenereren wat gezondheid, je zult sterven.

De game features die Capybara genoemd entry-crafting systeem. Net als bij andere overleving spellen speelden we – we naar je kijken, Dark Souls – kunt u nieuwe items ontwerpen zoals soepen kampvuren die je tegenkomt tijdens je verkenningen. Uw onverschrokken reiziger heeft een verscheidenheid aan artikelen over hem vanaf het begin, met inbegrip van flessen die het water in de weg kan verzamelen.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden

Klik hier om commentaar te geven

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *