0

Helldivers – PlayStationVita

Helldivers PlayStationVita

Gebouwd voor zowel single -speler campagnes en maximaal vier speler co-op missies, Helldivers is een top-down shooter die zich afspeelt in een satirisch en dystopische toekomst waarin de mensheid wordt geregeerd door een beheerde democratie.
is gevestigd in een dystopische toekomst spelers vechten om te beschermen ” Super Aarde “, waarbij een beheerde democratie de lijnen tussen leger en de overheid regel vervaagd. We verliezen de oorlog, en de Helldivers zijn de laatste lijn van verdediging tegen binnendringende vijand drie soorten.
Helldivers richt zich op teamwork, als squads strijd geduchte vijanden aan Heroes van de Federatie te worden. Communicatie is de sleutel; bedek je teamgenoten als ze kruipen om de veiligheid en te doen herleven uw gevallen kameraden om hen terug in de strijd te krijgen. Tactisch opereren wapens en uitrusting als een team en gebruik maken van de volledige macht van het leger met een unieke signalering monteur. versterkingen nodig? Stuur up noodsignalen en hebben vrienden deelnemen aan de actie elk moment.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden.

13 Reacties

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *