0

Kill the Bad Guy – Macintosh

Kill the Bad Guy Macintosh

Anywhere in de wereld die je kunt ze vinden, verstopt ergens
Afgrijselijk, gewetenloze, slechte mensen die niet aarzelen om de ergste schanddaden begaan. oorlogsmisdaden, maffia betrokkenheid, terroristische activiteiten, het doden van vrouwen en kinderen …
We noemen ze de slechteriken.
Hoe dan ook, ze erin geslaagd om vervolging te ontsnappen en ze zijn nu verstoppen onder ons, een normaal leven ongestraft. Glimlachen en lachen bij de gedachte dat ze erin geslaagd om iedereen te lokken en dat ondanks hun misdragingen ze hebben vandaag een rustig leven.
In “Kill The Bad Guy”, deze rustige dagen en straffeloosheid zijn verdwenen en dit door uw te doen.
Onder dekking, doen ze niet vermoeden dat uw organisatie ze al is het kijken, het analyseren van hun gewoonten, het bijhouden van hun zwakheden, vastbesloten om deze onverdiende rust te beëindigen.
bestaat uit geschoolde en slimme wrekers, het enige doel van uw team is om roeien de slechteriken zonder argwaan te wekken over hun daden, die inderdaad zijn, illegaal.
Dompel jezelf onder in de humoristische en trash monochromatische universum van Kill The Bad Guy en uitgegroeid tot een van die donkere ridders die hebben gezworen om te jagen, meedogenloze, degenen die met succes recht hebben te ontsnappen.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden.

11 Reacties

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *