0

Umbra – PC

Umbra PC

De Umbra is de geestenwereld, een schaduw of reflectie van de echte wereld, de wereld van de role-playing instelling duisternis. Het wordt bewoond door geesten, goden, spoken, en diverse andere bovennatuurlijke wezens. De Umbra kan in het algemeen worden beschouwd als alle rijken die bestaan ​​buiten de alledaagse aardse bestaan ​​van de Aarde. In plaats van de bestaande als één universum, de Umbra omarmt vele versies van de werkelijkheid, de vorming van een multiversum van de rijken, die bij hun eigen wetten. Mages en weerwolven noemen dit Tellurian multiversum, en zijn de meeste kans om te reizen naar de Umbra populaties. Andere dingen, zoals wraiths, zijn permanente bewoners en hebben veel moeite de interactie met de werkelijkheid ’s nachts Earth (hierna eenvoudigweg aangeduid als’ realiteit ‘kortheidshalve).
Er zijn drie of Umbra Geest Rijken in de wereld van de duisternis. The Dark Umbra of het land van de doden, of de droom Dreaming Umbra en Umbra Umbra Spirit of waar. Als mensen zeggen bedoelen ze meestal de Umbra Umbra Geest. Het Umbra (eigenlijk alle drie Umbra) is gestructureerd volgens de nabijheid of in de buurt van alledaagse Aarde. Echter, dit is meer een kwestie van overeenkomst met de consensus werkelijkheid die fysieke afstand. De uitzondering is de technologie Videre waar sprake is van directe relatie tussen veranderende wet- omringende omstandigheden en de afstand van het oppervlak van de aarde.
Omdat Umbra is bijzonder veranderlijk, wezens met verschillende perspectieven radicaal andere ervaring umbrae. Deze scheiding is geïdentificeerd door de wijze mannen (die verschillende perspectieven op de aard van de werkelijkheid), en ze belden videre. Vooral Videre is niet alleen een kwestie van perceptie. In plaats daarvan lijkt het erop dat verschillende wereldbeelden en mentale toestanden om mensen op verschillende terreinen van de geestelijke landen. Sommige Videres zijn volledig onverenigbaar zijn met bepaalde gebieden of gebieden van de Umbra. Er zijn maar weinig wezens in de wereld van de duisternis kan bezoeken alle hoeken en gaten van de Umbra – de meeste zijn buitengesloten van ten minste een deel van hun eigen vooroordelen
Dit is de banale werkelijkheid die de gewone man waarneemt.. Terwijl in tegenstelling tot Umbra de geestelijke wereld, het is volledig verstoken van spirituele energieën. In plaats van rationele paradigma van vooruitgang (verzorgd door technocratie) significante vermindering van het bedrag dat terwijl samen harden van de Gauntlet. De mystieke angst dat andere succesvolle technocratie Tellurian volledig worden gescheiden in de banale en ontoegankelijke aarde Umbra.

De terminologie hier is vergelijkbaar met die van “maan” waarop de maan de aarde duidt onder verscheidene andere manen. Ook een aantal theoretiseren dat de mystieke rijk van de alledaagse Aarde is slechts een van vele gebieden van soortgelijke status. Anderen zeggen dat het koninkrijk is bijzonder omdat het Tellurian wortel waaruit alle werelden worden geboren die dampen.
Onmiddellijk over de Gauntlet van de werkelijkheid is een gebied dat de realiteit weerspiegelt, genaamd Penumbra. Het is mogelijk om te “zien” de fysieke realiteit van de Penumbra met enige moeite-Garou in het bijzonder, de capaciteit hebben om het op natuurlijke wijze te doen (een vermogen genaamd “stealth”). De belangrijkste monumenten, zoals grote gebouwen, oude bomen, of topografische kenmerken hebben zichtbare variaties in de Penumbra. Videre elk heeft zijn eigen versie van Penumbra, maar deze versies enige interactie gaan vanwege de nabijheid van elkaar. Wraiths en demonen genaamd de Penumbra Shadowlands, terwijl Kuei-jin Mirror land genaamd. Penumbrae Dit zijn de uitgangspunten van de vier werelden, de vier aspecten van de aarde Umbra.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden

Klik hier om commentaar te geven

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *