0

Umbra – PS3

Umbra PS3

De terminologie is hier vergelijkbaar met die van “maan” waarop de maan de aarde duidt onder verscheidene andere manen. Ook een aantal theoretiseren dat de mystieke rijk van de alledaagse Aarde is slechts een van vele gebieden van soortgelijke status. Anderen zeggen dat het koninkrijk is bijzonder omdat het Tellurian wortel waaruit alle werelden worden geboren die dampen.
Onmiddellijk over de Gauntlet van de werkelijkheid is een gebied dat de realiteit weerspiegelt, genaamd Penumbra. Het is mogelijk om te “zien” de fysieke realiteit van de Penumbra met enige moeite-Garou in het bijzonder, de capaciteit hebben om het op natuurlijke wijze te doen (een vermogen genaamd “stealth”). De belangrijkste monumenten, zoals grote gebouwen, oude bomen, of topografische kenmerken hebben zichtbare variaties in de Penumbra. Videre elk heeft zijn eigen versie van Penumbra, maar deze versies enige interactie gaan vanwege de nabijheid van elkaar. Wraiths en demonen genaamd de Penumbra Shadowlands, terwijl Kuei-jin Mirror land genaamd. Penumbrae Dit zijn de uitgangspunten van de vier werelden, de vier aspecten van de aarde Umbra.
Dit is de banale werkelijkheid die de gewone man waarneemt. Terwijl in tegenstelling tot Umbra de geestelijke wereld, het is volledig verstoken van spirituele energieën. In plaats van rationele paradigma van vooruitgang (verzorgd door technocratie) significante vermindering van het bedrag dat terwijl samen harden van de Gauntlet. Echter, de mystieke angst dat andere succesvolle technocratie Tellurian volledig worden gescheiden in het banale en ontoegankelijke Aarde Umbra.

Download .torrent

Je moet uTorrent voor het downloaden van .torrent-bestanden

Klik hier om commentaar te geven

Downloaden Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *